The Venture Santos - It'S An Santos Adventure.

Skönt att alltid ha det hemma

Det finns vissa saker som verkligen är skönt att ha extra av hemma, ja det är verkligen viktigt tycker jag att ha bläckpatroner hemma. Det är så frustrerande att inte ha det hemma när det väl tar slut. Så det är något som jag tycker är väldigt viktigt att ha hemma om så är möjligt. Ja det är ju så irriterande om man  behöver skriva ut och precis då så tar bläckpatronerna slut och man kan inte skriva ut. Så det är något som jag tycker är väldigt skönt att ha en extra liggandes hemma.

Bra saker att ha hemma

Ja det finns många saker som är bra att ha extra av hemma, som till exempel en extra tandkräms tub och extra glödlampor och batterier och plåster osv. Ja det finns en hel del saker som man kan behöva lite extra av hemma. så det är bra att man försöker att köpa på sig lite extra saker när man väl ska köpa det så att man slipper vara utan när man precis så väl behöver det.
Ja det är bra att man kan göra det och det är lite av att skaffa sig vuxen poäng skulle jag säga, ja det känns lite vuxet att ha en extra tandkrämstub liggandes hemma eller lite extra tandborstar ifall man har någon som har glömt och behöver en och så vidare.
Ja det är bra att man har lite extra saker av allt så att man slipper få panik när det tar slut. Så det är några tips eller  lifehacks som är bra att ta sig till om man så önskar.
Men det är väldigt bra att alltid ha en extra bläckpatron liggandes hemma så att man slipper skaffa det som man så lätt glömmer och så vidare och dammsugspåsar är också något som är praktiskt att ha hemma.