The Venture Santos - It'S An Santos Adventure.

Kul att göra med familjen

Det finns mycket kul som man kan hitta på med familjen när man har semester, och något som man kan hitta påor att åka på sightseeing båt i stockholm. Det kan vara kul att göra och det är något som är enkelt och smidigt och något som inte kostar så mycket pengar. Så det är bra att kunna göra om man är fler i familjen och det ger ju alltid bra.
Sen så kan man ju hitta på andra saker i stan som är billiga att göra tillsammans. Ja det är många saker som är rolliga att göra när det är sommar. 

Många saker att göra

Ja det finns många saker som är roliga är att göra som att åka till stranden eller att gå på museum och ha picknick tillsammans. 
Ja varför inte göra något enkelt tillsammans med några vänner och familjen. Det är så enkelt att dra ihop en grillning eller en picknick i någon park.
Ja oftast är det roligare att göra enkla saker och inte allt för dyra grejer för då har man så mycket förväntningar och så är det inte lika kul när dom inte uppfylls. Men enkla saker är ofta så uppskattat och kul och gör att man kan hitta på flera roliga saker i stället för bara någon dyr sak. Ja då kan man göra lite enklare och lättare saker men att göra fler grejer.
Det brukar ofta vara populärt speciellt hos barnen, dom vill hellre ha kul några fler gånger en bara en gång. Så varför inte göra så och hitta på massor med roliga saker nu innan skolan börjar och vardagen kommer igång på allvar. Ja det är ju superkul att göra så många saker som man bara kan. Det är ju något som alla uppskattar och kostar det inte många kronor så är det ju ännu bättre.